torsdag 26 februari 2009Nyligen fick jag möjlighet att vara inbjuden till en trevlig kväll.

Som alltid startade de med god mat.

Tanken var en viktminsknings grupp….Okey de kan ju vara kul men det blev roligare än så, efter några glas vin o lite musserande så hade klockan dragit iväg fram mot småtimmarna.

Det är nu som de kreativa kommer…är de månne alkoholen som skappar de ohämmade idéerna? Ja vicket fall som så landar vi i en badbalja som ligger på den mest fantastiska balkongen med en utsikt över Vättern. Med utsikt ända till Motala.

Det kan nämnas att vi var 5 tjejer “kvinnor” och bara en utan överhull..märkligt att de goda livet eller de osunda - hur du nu vill tolka de satt sina spår. Hmmmm.


Men iderna sitter ju faktiskt inte i kilona, utan i hjärnan..tur för oss annars hade vi tillsammans kunnat driva hela Sveriges ide bank med den övervikten..

Förlåt med systrar att jag ta med er i detta..


Men hur som mer vin o varmt vatten ca 39 grader o tre till fyra timmar senare så har vi skapat en ny affärside ..

Är de någon som läser detta o har några miljoner till övers så kan du nu ringa oss eller maila de går bra för vi har en kanon ide
Tack för en fantastisk kväll/natt..

Nu är det genomförandet..
Eftersom vi åter ska träffas med en förstärkning med fler hjärnor -dock inte med lika mycke pondus i kropparna, så kanske vi kan spåna vidare.

Väl möt i bastun med bad i Vättern på lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar