måndag 13 april 2009

De finns en mening med livet..eller hur, oavsett om man jobbat eller varit ledig så får man nog säga att denna påsk har varit otroligt fin o trevlig.
Jag vill verkligen ge en eloge till dom som jobbat i helgen..vilket jobb ni gjort, känner att det inte finns ord för er lojalitet. Tack o tusen tack...lite pussar också...hihi..Vi som lever för att leva och inte för att dö, kan nog säga som "Tabita", man måste götta sig å unna sig, så man blir go o glad..gjorde föresten ett test på facebook.. Jag blev kåt, glad o tacksam..hmmm..jaja, de kan nog stämma. Men nu så är de snart vardag igen, vad sägs om Nutrilett efter helgens frossa av intag av allt som kommit på bordet.
Uschiana mej men det är bara att bita ihop för att inte gå upp ännu mer i vikt, för viktminskning tror jag inte på längre. Det är som Gud alla vet att han finns men ingen har sätt honom..eller..hur de nu var.Oppsi disi nu fick jag ett sms. middag igen, tackarrrrrrrrrrrrr.. börjar i morgon med vad det nu var haha..kram från en lycklig kvinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar